Over Hidde & Jilles

Over Hidde en Jilles

Als je in mijn winkel komt, zie je mij! Ik ben Marielle Wilbers en eigenaar van Hidde & Jilles. 

Na afronding van mijn opleiding voor Binnenhuisarchitecte, besloot ik in 2014 om me zelfstandig te vestigen wat resulteerde in de huidige conceptstore Hidde & Jilles. Voor een gedegen advies in kleding, meubels, accessoires en kleuren ben je meer dan welkom in mijn heerlijke shop!

Mijn voorkeur voor Scandinavisch design vind je duidelijk terug in de winkel!. De combinatie van eenvoudige vormen en natuurlijke materialen spreekt mij enorm aan. Hier heb ik een Boheemse inslag aan gegeven. Het geeft iedere ruimte een warme en toegankelijke uitstraling.


Passie voor wonen

Over Hidde en Jilles

 

 

 

Als kind schoof ik al met de meubels van mijn ouders. En die passie voor meubels is altijd gebleven!

Dit ben ik ‘en profil’:

  • Kenmerken: creatief, gevoel voor stijl en trends, oplossingsgericht
  • Stijl: strak en sfeervol, natuurlijke eenvoud
  • Kracht: groots effect creëren met weinig middelen
  • Interesses: Scandinavisch design en Bohemian style

Neem contact met ons op